Alba Regia Nyugdíjas Egyesület

Szárazréti Nyugdíjas Klub

Klubvezető: Khaut Magdolna

e-mail: kauth.magdi [kukac] freemail [pont] hu

Tel: +36 20 386 2215

Cím: Közösségi Ház Farkasvermi u. 1.

Térkép

Időpont:  (csütörtök 16 óra)

Bemutatkozás

Programok

Galéria

 

A Szárazréti nyugdíjas klub 20 fővel 1997-ben alakult meg Szabó Ferencné vezetésével és azonnal csatlakoztunk egyesületünkhöz. 2009-től a klub vezetője Tóth Józsefné.

A változások után megszűnés fenyegette a klubot, mely rövid ideig nem is működöt, majd 2020 februárjában újjáalakult 51 fővel, és Khaut Magdolnát választották meg vezetőnek.

A klub hetente egy alkalommal tart foglalkozást a szárazréti közösségi házban. Szorosan tartjuk a kapcsolatot a helyi  iskolával.

A klubban sajnos kevés a fiatal nyugdíjas, a tagság elöregedett, ezért csak olyan foglalkozások tervezhetők, melyek  kevés fizikai  kifejtéssel leküzdhetőek (társasjáték, beszélgetés, versmondás, dalolás, előadás, könnyű séta, stb.)

VISSZA

A foglalkozásokon szívesen hallgatunak orvosi tanácsadást, rendőrségi előadást. Aktívak vagyunk az ételreceptek cseréjében. Szeretünk kézimunkázni, korábban kiállításunk is volt a közösségi házban.

VISSZA

Évente legalább egy kirándulást szerveznek. Így az utóbbi években voltak Kőszegen (2010), Veszprémben (2011), Szekszárdon (2012), Győrben (2013) és Badacsonyban (2014).

VISSZA

Képek a klub életéről:

Hajdúszoboszlói kiránduláson – 1999

Karlovy Varyban – 2003

Névnaposok köszönse

VISSZA